Sportmassage in Zaandam

Een sportmassage is een redelijk stevige massage die gericht is op de spieren en het dieperliggende bindweefsel. Sporters vergen regelmatig het uiterste van hun lichaam. Het resultaat is spieropbouw en een goede conditie. Helaas kan inspanning ook zorgen voor serieuze lichamelijke klachten. Veel voorkomende problemen bij sporters zijn rugpijn, nekklachten, vastzittende schouders en knopen in spieren. Ervaart u momenteel zulke klachten? Neem dan contact op met Massagepraktijk Spils in Zaandam.

30 minuten
€ 32,00

45 minuten
€ 43,00

60 minuten
€ 54,00

Sportmasseur voor topsporters

Vrijwel iedere sporter krijgt vroeg of laat helaas te maken met lichamelijke problemen. Dit kan variëren van onschuldige spierpijn en kramp tot serieuze klachten als verrekking, spierscheuren en kneuzingen. Een sportmassage helpt het lichaam met herstellen. Massagepraktijk Spils biedt ook gespecialiseerde sportmassages voor topsporters. Een massage voor de wedstrijd zorgt voor soepele en weerbare spieren, klaar voor belasting. Veel sporters bezoeken de sportmasseur direct na de wedstrijd. Het masseren van de gebruikte spiergroepen vermindert blessures en versnelt spierherstel.

Spierpijn verminderen met een sportmassage?

Het is over het algemeen niet aanbevolen om ‘onschuldige spierpijn’ te verhelpen met een sportmassage. Onschuldige spierpijn is het type spierpijn dat je ontwikkeld bij incidentele onverwachte inspanningen. Denk bijvoorbeeld aan skiën of schaatsen. De spieren zijn duidelijk overbelast geweest en moeten herstellen. Het lichaam herstelt zichzelf en gelukkig verdwijnt dergelijke pijn binnen 2 a 3 dagen. Mochten de klachten langer dan 4-5 dagen aanhouden, neem dan contact op.

Bezoek de sportmasseur in Zaandam

Ervaart u serieuze klachten tijdens of na het sporten en zoekt u naar sportmassage in Zaandam en omgeving? Neem dan contact op met Massagepraktijk Spils. Ik kan u ontvangen in zowel Zaandam als Koog aan de zaan en heb ruime ervaring met het uitvoeren van sportmassages.