Kinesiotaping in Zaandam

Kinesiotaping is het aanbrengen van elastische tape om zo de spieren te ondersteunen, zonder de bewegingsvrijheid te beperken. Deze techniek komt oorspronkelijk uit Japan. Veel specialisten brengen kinesiotape aan in het geval van blessures, langdurige problemen en spierontstekingen. De elastische tape ontlast de spieren en gewrichten. Daarnaast vermindert het de pijn en stimuleert het genezingsproces. Daarbij heeft het tapen ook invloed op dieperliggende problemen. Het stimuleert de algemene bloedcirculatie en de afvoer van afvalstoffen. Kinesiotape aanbrengen is werk voor specialisten. Neem gerust contact op met Massagepraktijk Spils in Zaandam voor meer informatie of maak direct een afpsraak.

Het effect van kinesiotaping

Kinesiotaping is ontwikkeld met de gedachte dat spieren meer functies hebben dan enkel beweging. De bloedcirculatie en lichaamstemperatuur worden namelijk ook beïnvloed door de spieren. Kinesiotape aanbrengen heeft daardoor uiteenlopende effecten:

  • Verminderen van pijn in de spieren
  • Verbeteren van de spierprestaties
  • Knelpunten in de doorbloeding opheffen
  • Controleren en ondersteunen van gewrichten

Laat kinesiotape aanbrengen door een specialist

Regelmatig boek ik met kineseotaping verrassende resultaten. Mensen zijn vaak sceptisch, maar na een aantal behandelingen veelal overtuigd. De spieren ondervinden merkbaar minder spanning en gewrichten worden ontlast. Pijnprikkels zijn minder heftig, waardoor bewegingsvrijheid langzaam verbetert. Loopt u al langer rond met klachten? Naam dan contact op met Massagepraktijk Spils. U kunt op korte termijn terecht voor kinesiotaping in Zaandam en omgeving.