Ontspanningsmassage in Zaandam

Een ontspanningsmassage brengt de rust weer terug in uw lichaam. Het dagelijks leven levert regelmatig de nodige fysieke en mentale druk op uw lichaam. Werk, studie, prestatiedruk, kinderen, sport, sociaal leven, het heeft allemaal invloed op uw fysieke gesteldheid. Het werkt verademend om lichaam en geest met een massage opnieuw tot rust te brengen. Tijdens een ontspanningsmassage worden verschillende kalmerende massagetechnieken toegepast. Mocht u specifieke wensen hebben, kan  ik de massage daar op aanpassen. Mocht u interesse hebben in een ontspanningsmassage in Zaandam en omgeving? Neem dan contact op.

30 minuten
€ 32,00

45 minuten
€ 43,00

60 minuten
€ 54,00

Kom tot rust met een ontspannende massage

Tijdens een ontspanningsmassage wordt er gewerkt met langzame massagetechnieken in combinatie met kalmerende massageolie. Bij een ontspannende massage worden zowel de oppervlakkige huid als de gewrichten gemasseerd. Zo kan je ultiem tot rust komen terwijl je ook de bewegingsvrijheid verbeterd.

Gun jezelf een ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is een ware uitkomst voor mensen met een stressvolle leefstijl. Een groot deel van mijn klanten bestaat uit mensen met een fysiek beroep. Dagelijkse belasting van dezelfde spiergroepen zorgt voor aanhoudende spanning op je lichaam. Daarnaast is er ook een groep die in het dagelijks leven onder hoge mentale druk staan. Denk aan prestatiedruk of psychische druk. Met een ontspanningsmassage maak je je hoofd leeg. In het algemeen is een ontspannende massage een effectief middel om burn-out verschijnselen tegen te gaan.

Bezoek de masseur in Zaandam

Staat u dagelijks onder een hoge fysieke of mentale druk? Verwen u zelf met een ontspanningsmassage en herstel lichaam en geest. Na een rustgevende massage voelt u zich gegarandeerd uitgerust, fit en vitaal. Bent u op zoek naar een professionele masseur voor een ontspanningsmassage in Zaandam en omgeving? Neem contact op met Massagepraktijk Spils en plan een afspraak op korte termijn.