Referenties

Mijn dienstverlening valt of staat met de tevredenheid van mijn klanten. Ik ben daarom altijd op zoek naar manieren om mijn werkwijze te verbeteren. Heeft u opbouwende feedback betreft mijn werkwijze of sociale omgang? Dan hoor ik dat maar al te graag.  Ook positieve reacties zijn natuurlijk meer dan welkom. Laat een bericht achter met het onderstaande formulier.

Deel je mening betreft mijn dienstverlening

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
3 berichten.
Tatiana van Gaasbeek schreef op juli 30, 2023
Goede, stevige massage!
Goede, stevige massage!... Sluiten
Fred Phlippeau schreef op december 13, 2018
Sedert een jaar doet Adri 1 x per maand een uitgebreide sportmassage. Hij luistert goed naar mijn plijnplekken en besteedt daar extra aandacht aan. Hij masseert uitstekend. Een goede prijs kwaliteit verhouding. Sinds 7 weken (vanaf begin november 2018) met een personal trainer 2x per week in training. Nu 1x per week massage van Adri. Perfect. Ik wil niet anders meer. Ook houdt hij van een praatje dus het is altijd gezellig tijdens de massage. Ook Let hij goed op de hygiëne en het glas water na afloop is altijd zeer welkom. Ga zo door Adri!
Sedert een jaar doet Adri 1 x per maand een uitgebreide sportmassage. Hij luistert goed naar mijn plijnplekken en besteedt daar extra aandacht aan. Hij masseert uitstekend. Een goede prijs kwaliteit verhouding. Sinds 7 weken (vanaf begin november 2018) met een personal trainer 2x per week in training. Nu 1x per week massage van Adri. Perfect. Ik wil niet anders meer. Ook houdt hij van een praatje dus het is altijd gezellig tijdens de massage. Ook Let hij goed op de hygiëne en het glas water na afloop is altijd zeer welkom. Ga zo door Adri!... Sluiten
Menno S. schreef op maart 7, 2018
Lange tijd last gehad van onstabiliteit in mijn enkel bij wedstrijdne (handbal). Inmiddels is het probleem merkbaar minder. Adri is zakelijk en bovenal een prima kerel. Aanrader.
Lange tijd last gehad van onstabiliteit in mijn enkel bij wedstrijdne (handbal). Inmiddels is het probleem merkbaar minder. Adri is zakelijk en bovenal een prima kerel. Aanrader.... Sluiten